FestiWalther Skanderborg Festival / Smukfest

oprettet d.

FestiWalther  Skanderborg Festival /  Smukfest

Nostalgi - Skanderborg Festival i slutningen af 80’erne og først i 90’erne

 

Var du der? 

 

Jeg husker tilbage på nogle mega gode festivaller samme med familien og Festi-Walther. Vi skulle altid op i mercendaisshoppen og kigge - hvordan så årets t-shirt ud? Begge mine unger var vilde med Walther og han var noget af det første der blev investeret i, når der var samlet flasker nok. (Og der skulle faktisk rigtig mange til, men pyt så var ungerne flittige).

 

Nu er det snart mange år siden jeg var på Smukfest, som det jo hedder nu. Jeg har en enkelt gang været der på en endagsbillet, men det er nok blevet for stort for mig...

Men i august 2017 blev jeg kontaktet ang. FestiWalther. De savnede ham under festivalen, om jeg ikke kunne hækle en til næste års festival og jo jeg ville da gerne gøre forsøget. Efter nogle måneder, havde jeg lavet en prototype. Jeg tænkte at andre måske også ville synes det ville være sjovt at hækle Walther og derfor kontaktede jeg tegneren og senere Smukfest for der er jo copyright. 

 

Smukfest’s JP Andersen var heldigvis med på ideen, hvilket gjorde mig kiste glad, for alt med garn er jo mit liv nu pga sygdom. Aftalen blev at medhjælpere på Smukfest kan få opskriften gratis og vi ville lave et eksemplar til udlodning til Smukfonden. Vi har i den forbindelse lavet en unik Walther på ca 75 cm i højden. Vi har desuden lave nogle garnpakker til udlodning både til medhjælpere og fonden. Der ud over har vi besluttet at give overskuddet ca. 20% ved salget af opskriften, da Smukfonden støtter projekter, som går fint i tråd med Elmely Design’s værdier. Vi håber derfor at der er rigtig mange der har lyst til at købe opskriften af Walther. 

 

I dag D. 19 april 2018 er de fleste af Waltherne flyttet herfra og vi håber de får det godt i deres mere vandte omgivelser. Vi er kanon glade for den modtagelse de fik og glæder os til at andre også får glæde af dem. 

 

Vi har hæklet Festi-Walther i 4 størrelser efter den samme opskrift med højden fra ca 20 cm - ca 35 cm. 

 

Det er naturligvis IKKE tilladt at sælge hverken opskrifter eller færdige produkter pga copyrights både i forhold til Smukfest og mig som designer af hækleopskriften. 

 

Tag godt imod Walther og vis os endelig jeres færdige resultater på #haekletwalther på Instagram.

 

Rigtig god fornøjelse 

 

Lisbeth

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar