Hvem er Elmely Design?

Vi startede Elmely Design i midten af 2014. Siden da har vores kerneområde været at kunne levere næsten alt i håndstrikkede og håndhæklede produkter. Vi bruger teknikker og metoder som vi lærte af vores mormor, men selvfølgelig med et tuschs af nutiden. Vi holder til i en firelænget bindingsværksgård fra 1767 med egen sø på gårdspladsen og brændeovn i stuen, hvor strikkepinde og hæklenåle knitre om kap med ilden.

 

Vi har hidtil primært henvendt os til jer der ikke lige fik lært at håndhækle de lækreste grydelapper i netop jeres ynglings farve og facon eller håndstrikke en trøje til den ventede baby. Men også til alle jer, der havde tålmodigheden til at lære strikningens og hæklingens kunst, men som bare ikke lige har tid og overskud til at lade pindene arbejde men gerne vil have produkterne alligevel. Vi vil selvfølgelig stadig gerne levere nogle gode produkter til jer der ikke har tiden og til jer der ikke fik det lært.

Men vi ændrede  vores kerneområde og åbnede en webshop i 2016.

Vi har derfor ikke længere et sortiment af færdig strikkede eller hæklede produkter, men har  salg af garn og tilbehør til dit næste DIY projekt.

Vi  tilbyder også vores unikke strikkekits, hæklekits og garnpakker.  

En del af vores opskrifter kan købes som en fil til download. 

Hold endelig øje med vores webshop - der kommer hele tiden nye produkter.

 

I september 2018 var vi klar med foldbar mobil elscooter.

Vi sælger de foldbar mobile elscootere fra vores normale webshop på elmelydesign.dk men også på mobilelscooter.dk. I kan også finde os på facebook - gå gerne ind og synes godt om.

 

Vi er godkendt som importør og af politiet til indhugning af stelnumre, som alle vores foldbar mobile elscootere forsynes med under klargøringen.

Alle vores foldbare mobile elscootere bliver klargjort på vores eget værksted før de bliver sendt ud til vores kunder. Vores værksted er naturligvis også klar til at servicere din indkøbte scooter, hvis der mod forventning skulle opstå et problem.

I shoppen kan der selvfølgelig købes forskelligt tilbehør fx ekstra batteri, lås eller stokkeholder / krykkeholder, som vi montere gratis ved samtidig køb af en foldbar mobil elscooter.